Gépi glettelés, festés, tűzvédelmi bevonatok szórása

Bemutatkozás

A Nate&Co Kft. 2017 májusában alakult meg. Az általunk alkalmazott legújabb technológiai eljárások a felületképzés, a festés területén igen gyors és precíz kivitelezést biztosítanak megrendelőink számára.

Tűzvédelmi bevonatok szórása

Az airless gépi glettelés, festés egy korszerű és újszerű technológia, amelynek lényege, hogy a gép nagy nyomással szórja fel az anyagot a festendő felületre. A hagyományos kézi festéshez képest sokkal gyorsabb a munkavégzés, ugyanannyi idő alatt többszörös méretű felület festhető le. Szakértelmünket ezzel a technológiával már országszerte több nagy projektben bizonyíthattuk. Alvállalkozókkal együttműködve (villanyszerelés, légtechnika, kőművesmunkák) komplett generál-kivitelezési munkálatokat is tudunk vállalni.

A tűzvédelmi bevonatok szórása speciális szakértelmet igénylő, többféle jogosítványhoz, engedélyhez kötött tevékenység. Cégünk mindezek birtokában, gyakorlott, megfelelő tűzvédelmi szakvizsgákkal rendelkező szakemberekkel vállalja acélszerkezetek, csarnokok, raktárak és más építmények tűzvédelmi festését, magas minőségű bevonóanyagokkal, korszerű szórási technológiával.

A szárazépítés területén is jelentős tapasztalatokkal rendelkezünk, vállaljuk gipszkarton álmennyezetek, válaszfalak, előtétfalak, komplett gipszkarton rendszerek készítését, meglévő gipszkarton rendszerek felújítását és helyreállítását, tetőtérbeépítések komplett belső burkolatának és szigetelésének kivitelezését.

Legyen szó festésről vagy szerelésről, a munkaterületet mindig szennyeződésmentesen, kitakarítva adjuk át. Az ipari takarítás terén szerzett gyakorlatunkat kamatoztatva vállalunk nagyobb és kisebb takarítási projekteket, a csarnoktakarítástól a lépcsőháztakarításon át magánlakások takarításáig, megrendelőink igénye szerint.