Gépi glettelés, festés, tűzvédelmi bevonatok szórása

Takarítás

Bár cégünk fő profilja a festés és a szerelés, vállalunk takarítási projekteket is. Elvégzett festési, szerelési munkáink után mindig rendezetten, szennyeződésmentesen, kitakarítva igyekszünk átadni a terepet, így jelentős gyakorlatra tettek szert munkatársaink a komolyabb szakértelmet igénylő ipari takarítás, felülettisztítás területén is.

De vállalunk egyszerűbbnek tűnő feladatokat is: irodák-irodaházak takarítását, társasházi és irodaházi lépcsőházak rendszeres tisztántartását, és igény esetén háztartási takarítást is, a nagytakarítástól a piperetakarításig minden szinten, a megrendelőkkel kötött megállapodások szerint. Vállaljuk a lakásfelújítás utáni, és a költözéssel együtt járó speciális takarításokat is.

Takarítás

A takarítás minőségére garancia munkatársaink gyakorlata, sok projektben szerzett tapasztalata, szakértelme. Megállapodás szerint nagyteljesítményű eszközöket (porszívó, padlótisztító, kárpittisztító, stb.), és minőségi, kipróbált takarítószereket is viszünk munkánkhoz, de igény esetén a megrendelő által beszerzett, esetleg speciális környezetbarát szerekkel is dolgozunk.

Legyen szó irodai környezetről, szerelőcsarnokról, raktárról vagy magánlakásról, a hely tisztasága mindig meghatározza az ott dolgozók, ott lakók életminőségét, egészségét, biztonságát. Munkánk során mindig szem előtt tartjuk, hogy a takarítás színvonala kiemelten fontos megrendelőink életét, üzletmenetét tekintve, ezért minden részletre odafigyelünk, minden megrendelői kívánságot igyekszünk teljesíteni. Szelektíven kezeljük a hulladékot, figyelünk a környezetvédelmi szempontokra, kérésre feltöltjük a vizesblokkok higiéniai eszközeit. Folyamatosan figyeljük a technológiai változásokat és igyekszünk az új megoldásokat beépíteni munkánkba.

Kapcsolódó képek