Gépi glettelés, festés, tűzvédelmi bevonatok szórása

Tűzvédelmi bevonatok szórása

A tűzvédelmi bevonatok szórása a festési, felületképzési munkák egyik speciális ága, amely külön szaktudást, gyakorlatot igényel, és az ilyen munkák végzése többféle engedélyhez is kötött.

Tűzvédelmi bevonatok szórása

Cégünk vállalja acélszerkezetek, tartályok, hidak, csarnokok, garázsok, raktárak fémszerkezeteinek korrózióvédelmi és tűzvédelmi bevonatainak festését, magánszemélyek és céges megrendelők részére egyaránt. Megvan minden "jogosítványunk", engedélyünk, amit ez a szolgáltatási tevékenység megkövetel, és természetesen gyakorlott, képzett, tűzvédelmi szakvizsgákkal is rendelkező szakemberek végzik e nagy felelősséggel járó munkákat.

Egy tűzvédelmi bevonat elkészítése a pontos tervezéssel, a szükséges tűzállósági fokozatok megállapításával, a tűzvédő festékréteg vastagságának meghatározásával kezdődik, majd a felület előkészítésével, az alapozó és a tűzvédő réteg szakszerű felvitelével folytatódik. A különböző tűzvédelmi bevonatok például 30, 45 vagy 60 perces tűzállóságot biztosítanak, mindig a védendő terület funkciójától, veszélynek kitettségétől függően kell megválasztani az értékeket. A többrétegű bevonatok összetételét a tűzvédelmi tervezés során kell meghatározni, a festő szakemberek ennek alapján végzik munkájukat. Mindig magas minőségű, megfelelő tűzvédelmi teljesítménynyilatkozatokkal rendelkező bevonóanyagokat használunk és a felvitelhez a legkorszerűbb technológiákat, köztük az airless festési eljárást alkalmazzuk.

A fémek jó hővezetők, tűz hatására gyorsan átforrósodnak és elveszítik szilárdságukat. A fémszerkezetek tűzvédelmi bevonatokkal való ellátása ezért nélkülözhetetlen, biztonsági, vagyonvédelmi, munkavédelmi szempontból egyaránt.